El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dijous, 8 de novembre del 2012

Posem Factor


Els dies segueixen passant sense que les defenses d'en Nerac augmentin, es per això que els metges han decidit finalment administrar-li “factor”, es tracta d'una injecció que ajuda al cos a crear defenses (els neutròfils). Per motius mèdics que se m'escapen totalment no se dir exactament per què no li posaven abans... en tot cas, en teoria això hauria d'accelerar la seva recuperació.

Ahir al mig dia mentre el Nerac dinava va venir la Joana (infermera dels matins) per treure l'agulla del port a cath, era una bona noticia ja que volia dir que no hauria de dur posat l'incòmode apòsit, estaria molt més lliure i podria dormir millor! Per desgràcia, el Nerac no ho veia de la mateixa manera, així que com sempre es va enfadar molt, no li agrada que li manipulin aquella zona però la Joana va saber consolar-lo amb una forta abraçada, a l'hospital s'estimen molt al Nerac.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada