El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dimecres, 30 de setembre del 2015

Passem pàgina.

Avui plou, és un típic dia gris de tardor, però per nosaltres avuí és un dia ple de claror i llum, avuí es un dia on comença una nova etapa, girem la darrera pàgina d´aquest llibre, avuí per fi hem tret el portacath!
He donat moltes voltes per decidir-me a escriure aquest últim post, em perdonareu que sigui breu peró entrar de nou en el blog em fa recordar moments difícils que sincerament no em ve de gust reviure, i és que quanta més distància hem deixat al temps, més dol el record. Però crec que m'ho dec a mi mateix, al Nerac i a les persones que van seguir o seguiran en un futur la nostra petita i intensa història.

No entraré en detalls d'aquesta darrera trastada que en Nerac ha hagut d'afrontar, que com sempre ha superat amb molt de caràcter i valentia.

Avuí ens hem retrobat amb vells amics, alguns d'ells herois que encara continuen lluitant amb dents i urpes contra aquesta malaïda malaltia, també hem coincidit amb gent de l'hospital, metges, enfermers, personal de manteniment etc , que van ajudar a que la nostra lluita fos més agradable, gràcies, moltes gràcies de tot cor al personal de l'Hospital de Sant Pau.


Ah! i moltes gràcies també als nostres nous amics, els Pallapupas, amb ells el dia d'avuí ha estat infinitament més fàcil, gràcies per la grandesa del vostre cor y per la música amb que heu acompanyat al Nerac fins a quiròfan.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada