El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dijous, 13 de setembre del 2012

Dia a dia.


Els dies passen sense gairebé adonar-nos, a les nits nomes una persona pot dormir a l'habitació aixi que fem torns amb la mare, un es queda a la nit amb el Nerac i l'altre dorm a casa dels seus pares. Durant el dia com el Nerac es en aïllament nomes podem entrar sempre les mateixes persones, els pares i les àvies d'en Nerac que ens ajuden a cuidar-lo i acompanyar-lo en aquest proces. Amb la mare nomes sortim a esmorzar, dinar i sopar m'entre l'Em cuidava del nostre petit, de fet els àpats els fa amb la companyia d'una o les dues àvies que gaudeixen molt donant-li de menjar mentre li fan jocs i canten.
Sempre hem estat molt units entre nosaltres i amb el nostre fill, el estar físicament lluny d'en Nerac es fa molt dur, només estem tranquils a l'hospital, encara que ser-hi ens està esgotant moltíssim, els primers dies encara teníem forces per no parar de jugar-hi, no podíem permetre que el nostre fill veiés una espurna de pena al nostres ulls, però cada dia ens costa més estar al 100%. Les nits van acompanyades de malsons i el Nerac tampoc dorm gaire hores, tots anem arrossegant hores de son.   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada