El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






divendres, 14 de setembre del 2012

Lluitant per l'optimisme.


La primera tanda de quimioteràpia, va durar 8 dies i la va passar força bé,  tenia gana i tret d'alguns petits refluxos no hi va tenir molèsties, els ànims estaven ben amunt però tot hi aixi l'alerta estava posada per la baixada de defenses que provocaria la pròpia quimio. En un procés llarg i imprecís com és aquest, es important viure el dia a dia, “si el meu fill avui esta bé, jo estic bé, demà ja serà un altre dia”, la teoria es bona i en moments en que tot marxa bé es fàcil no estar molt preocupat, però quan menys ho esperes apareixen certes pinzellades de realisme que fan capficar-te de nou, parlo de transfusions de sang o de plaquetes, que tot i entrar dins d'una normalitat en aquest procés, fan que t'adonis de nou de la gravetat de la malaltia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada