El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dijous, 1 de novembre del 2012

La Castanyera.


Ahir, 31 d'Octubre, va ser el dia de la castanyada i les voluntàries de l'hospital ens tenien reservada una bona sorpresa. Com ja havia comentat anteriorment, el dimecres realitzen musicoterapia per al nens però aquest dia, es van disfressar de castanyera i van repartir panellets i castanyes per les habitacions de la planta, va ser molt divertit. No deixa de d'impressionar-me l'il·lusio i les ganes d'ajudar que tenen les voluntàries de l'hospital. Mentrestant, el Nerac segueix sense remuntar i continuem amb l'aïllament, estem molt cansats de dur la mascareta, dur-la posada ens ofega en molts sentits, tot sigui per a que el nostre petit es recuperi lo abans possible. També continuem treballant junt amb les iaies per a que el somriure de'n Nerac no deixi d'il·luminar-nos, l'Em va portar-li un cavallet per a que hi pugi el Nerac, es molt divertit veure'l galopejar al seu damunt, es posa molt seriós, se sent gran. Veritablement el Nerac esta canviant, poc a poc esta deixant de ser un nadó per a convertir-se en un nen petit, sense anar més lluny, aquest mati ha menjat cereals agafant-los tot solet de la bossa i duent-los a la boca, es un pas molt important per a controlar la motricitat fina que tant poc domina. Ànims Nerac!


1 comentari: