El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dimecres, 24 d’octubre del 2012

Posem el port a cath.

El Nerac no ha tingut un dels seus millors dies. Avui li posaven el port a cath, aixi que a primera hora, les sis del mati, l'han despertat, l'hem banyat i seguidament li han posat un suero, tot estava preparat per a que el baixin a quiròfan a les 8:30h. La primera broma a vingut quan el cateter del peu, després d'aguantar tres dies com un campió s'ha sortit, per sort no l'hi han posat un de nou. Les hores passaven pero ningú venia a buscar-nos per dur-lo a quirofan, en Nerac no semblava gaire neguitós per el dejú, de fet en aquesta estona a apres a donar volteretes per el llit! Finalment a les 11:00 baixàvem a quiròfan, els metges i auxiliars que ens han rebut han estat molt simpàtics i ens han tornat a explicar en que consistia l'intervenció, no deixaven de fer bromes al Nerac semblaven encantats de coineixe'l. L'espera s'ha fet molt llarga, quasi dues hores en aquella sala plena de gent, per un moment el cap tornava de nou a fer males passades pero tot ha anat bé. Quan ens han portat a veure'l, duia una mena de barret molt graciós, en aquell lloc feia realment molt de fred i el Nerac no parava de plorar, estava molt desorientat i irritable però de tornada a l'habitació ha començat a relaxar-se.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada