El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dilluns, 15 d’octubre del 2012

Tornem a l'Hospital.


Ja som a dilluns 15 d'Octubre i tornem a l'hospital, a primera hora hem anat a que facin un ecocardio al Nerac, és important que el cor estigui bé per rebre el tractament. Després hem anat a l'hospital de dia on la doctora Pardo ens ha explicat fil per randa com seria aquesta tanda de quimioteràpia, li em fet un munt de preguntes i ens ha respost clarament a tot, la veritat és que hem sortit de la visita molt més tranquils.
Estàvem neguitosos perque semblava que aquesta tanda seria més forta, el protocol de curació per al nostre cas es de poca durada en total, però el tractament es més intens.
Cap a les 19:00h em ingressat de nou a l'hospital, precisament a la mateixa habitació, sorprenentment el Nerac es veu molt content, ha caminat per tota l'habitació sense parar. Nosaltres ara reprenem de nou cures que ja havíem oblidat com el control de beures, els pipis, femtes, la medicació per als ronyons o les gotes per al ulls. A les 12:00 comencem amb el suero.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada